facebook

У Сенкевича запропонували зняти з тролейбусної лінії 20 мільйонів, які він сам нещодавно закладав

Департамент житлово-комунального господарства запропонував перерозподілити 20 з 30 мільйонів гривень, передбачених в бюджеті Миколаєва на будівництво нової тролейбусної лінії в мікрорайоні Намив.

 

 

Про це йшлося у четвер, 1 листопада, під час засідання планово-бюджетної комісії Миколаївської міської ради.

Як розповів виконуючий обов’язки директора Департаменту житлово-комунального господарства Олександр Брижатий, комунальне підприємство «Капітальне будівництво міста Миколаєва» в цьому році зможе взяти тільки 9,5 мільйона гривень з передбачених 30 мільйонів на будівництво нової тролейбусної лінії на Намиві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами чиновника, до кінця 2018 року, за інформацією комунального підприємства, вони встигнуть тільки встановити опори і частину обладнання на цих опорах на суму орієнтовно 9,5 мільйона гривень.

Депутат Павло Зоткін, який представляє фракцію «Опозиційний блок» обурився, що чиновники не змогли раціонально використовувати фінансовий ресурс бюджету Миколаєва.

Депутат від фракції «Наш край» Сергій Кантор розповів, що за інформацією директора КП «Капітальне будівництво міста Миколаєва» Костянтина Артюха, затримка в будівництві тролейбусної лінії пов’язана з проведенням експертизи проекту та іншими бюрократичними процесами.

Голова бюджетної комісії, депутат від «Опозиційного блоку» Олександр Бернацький нагадав, що півроку тому необхідність виділення в бюджеті цього року 30 мільйонів гривень на тролейбусну лінію відстоював міський голова Олександр Сенкевич. На думку депутата, мер повинен озвучити свою позицію з даного питання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...