facebook

Не можна стати європейцем в Україні, поки ти не став українцем, – Сіманський

Українці повинні пам’ятати ті страшні події другої світової війни для того, щоб примиритись. Не примиритись тому що це комусь хочеться. А примиритись, базуючись на тому, що ми всі добре розуміємо, які події відбулися і зробити висновки аби такого більше не допустити.

25877_big

Про це в ефірі Громадського радіо розповів член президії політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», голова київського міського осередку партії Дмитро Сіманський, коментуючи День пам’яті та примирення, який Україна разом з європейськими країнами відзначає сьогодні 8 травня.

«Ми мусимо зробити висновки, зрозуміти як змінити свою долю і лише потім примиритись. Окрім того, нам, українцям, не потрібно піддаватись на проросійські маніпуляції, що хочуть змусити нас жити вчорашнім днем. Ми повинні жити днем майбутнім, де Україна європейська країна з людськими європейськими цінностями», – зазначив Дмитро Сіманський.

Він також додав, що аби стати європейцем в Україні, потрібно спочатку стати українцем в Україні. «Для того, щоб сприйняти себе частиною Європи, потрібно спочатку розібратися хто ти власне такий по національності, по духу, по національній ідеї, звідки твої корені, хто твої друзі та родичі. Пока ти для себе це не зрозумієш, дуже важко далі декларувати якійсь людські європейські цінності. А європейські цінності це в першу чергу свобода слова, права людини та громадянина, вільна економіка, верховенство права та закону. Це такі речі, які не можуть з’явитись на безпідставному підґрунті. Спочатку в нашій країні потрібно зрозуміти, хто ми є насправді, а потім стати частиною Європи, частиною цивілізованого світу», – підкреслив очільник київського УКРОПу.

Джерело – http://zik.ua/

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...