facebook

Однокласники побили школяра до струсу мозку

Однокласники побили 11-річного учня однієї зі шкіл Кропивниччини. Дитина потрапила у лікарню зі струсом мозку та забоями. Про це повідомляють “Надзвичайні новини”.

За словами школяра, однокласники побили його, тому що через нього команда провалила шкільну естафету. Батьки хлопця запевняють, що в школі сина цькують вже не перший місяць.

“У дитини були на обличчі синці, вище скроні, по щелепі. Голова була повністю в гематомах. Доторкнутися до голови було неможливо”, – каже мама постраждалого хлопця Марина Хрипта.

Двірник Сергій бачив, як били шестикласника. Того дня саме він прибирав шкільний двір – почув крики. Кинувся на допомогу. Троє хлопців ногами били четвертого.

“І по голові, і по спині, і з боків. Куди він міг тими ногами потрапити з такою жорстокістю. У мене все перевернулося. Ну, я побіг сюди, розкидав їх”, – розповів чоловік.

“Розборки, хто кому неправильно кинув м’яч. Хто не спіймав м’ячик. Ця емоція трошки заспокоїлася після уроку, але вона відбилася негативно в позаурочний час”, – пояснює класна керівниця Наталія Смелік.

Батьки говорять, що з сина не припинили знущатися навіть коли хлопця виписали з лікарні, де він після побиття пробув два тижні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мама одного з хлопців, які побили Михайла, виправдовує свого сина та винним в тривалому конфлікті вважає саме потерпілого. Хоча і свого сина за бійку начебто покарала.

Батьки Михайла звернулися до поліції та сподіваються на покарання винних. Перевести дитину до іншої школи не можуть, бо у селі тільки одна школа з одним шостим класом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...