facebook

Поліція Києва зі стріляниною затримала чиновника

Правоохоронці застосували зброю під час затримання комунальника з Львівської області, який “погорів” на відкаті.

У Києві зі стріляниною затримали комунальника з Львівської області, який “погорів” на великому “відкаті”, повідомляє прес-служба Нацполіції столиці в четвер, 31 січня.

Так, у столиці біля Міжнародного виставкового центру затримали керівника комунального підприємства Стрийської міської ради і директора товариства, який надав комунальникові 680 тисяч гривень “відкату”.

Правоохоронці встановили, що керівник КП разом з директором товариства організували злочинну схему з розкрадання бюджетних коштів. Затримані завищували вартість комунальної техніки під час закупівель.

Зазначається, що для отримання коштів за техніку в повному обсязі керівник товариства мав надати комунальникові 680 тисяч гривень “відкату”.

Під час затримання 31 січня керівник КП намагався втекти, тому правоохоронці були змушені застосувати зброю.
Зараз керівника комунального підприємства і директора товариства затримали.

За цим фактом слідчі ГУНП у Львівській області відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Раніше повідомлялося, що топ-чиновника Держгеокадастру Львова зловили на хабарі $32 тисячі. Чиновник вимагав 65 тисяч доларів за вирішення земельного питання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Напередодні на хабарі в 650 тисяч гривень попався начальник держпідприємства Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М. П. Шульгіна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...