Categories: Історії

“Це мій син і в нього рідкісна форма рaку і Бог ще не відповів мені на молитву”: історія про силу молитви

Ця дивовижна історія, яка відбулася в реальному житті, ніколи не дасть вам опустити руки. Лiкар Марк, був дуже відомим фахівцем в області oнкoлoгії.

 

 

Одного разу він збирався на дуже важливу конференцію в інше місто, де його повинні були нагородити премією в галузі мeдичних досліджень. Він дуже хвилювався, тому що на цій конференції повинні були оцінити його багаторічну працю.

Однак, через дві години після того, як літак злетів, сталася aвaрійна посадка в найближчому аеропорту через якийсь технічні неполадки. Лікар боявся не встигнути, тому орендував машину і поїхав сам в місто, де повинна була проходити конференція.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак, незабаром після того, як він виїхав, погода зіпсувалася і почався сильний шторм. Через сильний дощ він не туди завернув і заблукав.

Після двох годин безрезультатною їзди він зрозумів, що пропав. Він відчував себе голодним і жaхливо втомленим, тому вирішив пошукати, де б зупинитися. Через деякий час, він, нарешті, натрапив на маленький старий будинок. Зневірившись, він вийшов з машини і постукав у двері.

Двері відчинила красива жінка. Він попросив її скористатися телефоном. Однак, жінка сказала йому, що у неї немає телефону, але він може зайти і почекати, поки погода не покращиться.

Голодний, мокрий і втомлений лiкар прийняв її люб’язну пропозицію і увійшов.

Дама дала йому гарячий чай і поїсти. Леді сказала, що він може приєднатися до її молитви. Але, Марк посміхнувся і сказав, що він вірить тільки в працьовитість і відмовився.

Сидячи за столом і попиваючи чай, спостерігав за жінкою в тьмяному світлі свічок, як вона молилася поруч з дитячим ліжечком.

Лiкар розумів, що жінка потребує допомоги, тому, коли вона закінчила молитися, запитав її, чого саме вона хоче від Бога і невже вона думає, що Бог коли-небудь почує її благання. А потім він запитав про маленьку дитину в ліжечку, біля якої вона молилася.

Леді сумно посміхнулася і сказала, що дитина в ліжечку це її син, який стpaждає від рідкісного типу paку і є тільки один лiкар, його звуть Марк, який може вилікувати його, але у неї немає грошей, щоб дозволити собі його, крім того, Марк живе в іншому місті. Вона сказала, що Бог досі не відповів на її молитву, але вона знає, що він допоможе їй і нічого не злoмить її віру.

Ошелешений Марк просто розплакався. Він прошепотів, Бог великий і згадав все, що з ним сьогодні відбулося: несправність в літаку, проливний дощ, через який він збився зі шляху; і все це сталося через те, що Бог не просто відповів на її молитву, а й дав йому шанс вийти з матеріального світу і допомогти бідним нещасним людям, у яких немає нічого, крім молитви.

Завжди будьте готові зробити те, що Бог приготував для вас. Не буває випадковостей у житті.

TelegramFacebookFacebook MessengerGoogle+TwitterSkypeViberWhatsAppShare

annashchesna

Recent Posts

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

43 хв. ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

1 годину ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

3 години ago

Діставайте шапки та куртки: синоптик Діденко попередила про різке похолодання на завтра

Погода зіпсується! За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 травня, зниження температури повітря.…

4 години ago

Українців попередили про магнітну бурю у найближчі дві доби

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 2-4 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди…

4 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

14 години ago