facebook

“Лохотрон” у супермаркеті: українець викрив підступну схему шахрайства, наварюють мільйони

В українських супермаркетах обманюють покупців. Річ у тому, що цифри на контрольних вагах у залі та на касі серйозно відрізняються.

 

 

Про це у соціальній мережі Facebook розповів покупець, якого обважили в одному з супермаркетів Київської області.

Олександр Мазуренко розповів, що на контрольних вагах в овочевому відділі зважив капусту, щоб знати, чи вистачить у нього грошей на покупку. Після розрахунку на касі Мазуренко на свій подив виявив, що вага, вказана в чеку, була майже на 300 грамів більшою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Відразу підходжу до охоронця і прошу, щоб він пройшов зі мною до контрольних ваг. Показую йому чек і дані на табло. Йдемо до касирки. Показую їй фото контрольній вазі та чек, питаю: як так? І тут вона каже, що контрольні ваги — це приблизна вага, а на касі — точна”, – написав покупець.
Мазуренко написав, що у той час його в машині чекала дружина з маленькою дитиною. Через це чоловік просто покинув супермаркет. Однак сам факт “лохотрону” його не на жарт обурив.

” Але сам факт такого лохотрону мене збісив. Цікаво, які там масштаби за день, місяць, рік, якщо з кожної капусти по 7 грн?”, – поцікавився Мазуренко.

Експерти ж радять у таких випадках одразу ж викликати адміністратора магазину. Також можна залишити заявку в call-центрі 15-51 КМДА, де обіцяють направити вашу скаргу до компетентних інстанцій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...