Categories: Історії

Вона знову отримала смску: «Кохана, вечеряй без мене. Багато роботи. Буду пізно. Цілую». Це вже друга така смска на цьому тижні

Вона знову отримала смску: «Кохана, вечеряй без мене. Багато роботи. Буду пізно. Цілую». Це вже друга така смска на цьому тижні. Вона сідає за кухонний столик, хлюпає на два пальця в широку склянку кoньяк і замислюється. Діти виросли і живуть окремо, на роботі все рівно, тех. огляд пройдено, зимова гума куплена, до закінчення улюбленого серіалу далеко, а основний кредит оплачений.

 

 

Здавалося б, живи і радій, так ні, за останній місяць це вже шоста смска. Ось вони, всі на телефоні, різні за складом, але однакові за змістом. Вона ж не дурна! Що сталося? Невже це сталося і з нею? Що вона робить не так? Ну, так, ceкc став рідкісним, але кому він потрібен? За стільки років він перетворився на рутину і не несе ніяких емоцій. Чи не в ньому ж справа! Хто вона?!

А Вона вільна і розлучена. Вона з тих, кого називають «жінка в самому соці» і в «… п’ять — баба ягідка знову». Працює в сусідньому кабінеті, строга і мила. У неї все є: від квартири, машини до браслета «Tiffany» та комплекту Victoria’s Secret. Її зарплати вистачає і на поїздку з подругами на гірськолижний курорт, і на одиночний сніданок в ресторані. Вона нічого не вимагає, але з більшим завзяттям готова дарувати чужому чоловіку радість спілкування не тільки в офісі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Доглянута, красива, нічого не просить, не мyчить нічними дзвінками і любовними есемесками чужого чоловіка, не хоче заміж. Побула — вистачить! Їй не треба скріплювати відносини штампом в паспорті. Вона просто отримує задоволення від життя і ceкcy. А чому б і ні?

Вона знає, що Він рано чи пізно спалиться, і у нього можуть бути проблеми і скандали з криками і претензіями про відданні молоді роки. Їй не те щоб все одно, але Вона вважає, що за задоволення з нею потрібно платити, нехай і таку ціну. Тому, готова спокійно сприйняти докори його дружини, якщо вона до неї добереться. Хай забирає його назад. Такого добра в базарний день — п’ятак купка.

Але дружина діє мудріше. Вона змінює імідж, гардероб і ставлення до ситуації. Вона починає стежити і за собою, і за тiлом: записується на курси аргентинського танго. Вдає, що нічого не помічає, і починає жити для себе. Вона може на кілька годин зависнути в салоні краси і більше не хвилюється з приводу вечері. Вона починає звертати увагу на оточуючих її чоловіків, і вони відповідають їй тим же.

В один із днів Вона зустрічає чужого чоловіка, для якого стає доглянутою і красивою, а непотрібний їй раніше ceкc набуває нової якості. І ось через півроку — рік чоловік отримує смску, вже другу за цей тиждень: «Коханий, вечеряй без мене. Багато роботи. Буду пізно. Цілую».

annashchesna

Recent Posts

Відстрочка від призову: що зміниться в медоглядах, ВЛК і перевірці рішень МСЕК після 18 травня (інфографіка)

Незабаром набере чинності новий закон про мобілізацію. Частина ухвалених змін, згідно з законом про мобілізацію,…

6 години ago

Пенсіонери не стримують радість: їм призначили подвійні доплати – коли прийдуть гроші

Подробиці Пенсіонерам призначили подвійні доплати В Україні буде проведено перерахунок пенсій заднім числом. Працюючим пенсіонерам,…

7 години ago

Повістки за кордоном: чи будуть вони роздаватися чоловікам у консульствах?

У Верховній Раді дали остаточну відповідь Новий закон про мобілізацію, який набуде чинності найближчої суботи,…

8 години ago

Арктичний холод пре в Україну: в яких областях варто очікувати на заморозки

Сьогодні, 14 травня, в Україні похолодало, у деяких регіонах із заморозками. Про це повідомляє Український…

10 години ago

9-бальний шторм не відступає: в Україні сильно затягується магнітна буря

В Україні вирує неймовірно сильна магнітна буря, потужність якої досягла максимально можливого бала. Україну накрила…

12 години ago

Як виглядає жруга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині

На кадрах друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині, яка знаходиться на більш безпечній відстані…

12 години ago