facebook

Дівчинка пролетіла більше п’яти метрів і впала, не приходить до тями: страшне ДТП в Києві

Дитину госпіталізували в несвідомому стані

 

 

У Києві сталося ДТП на пішохідному переході на проспекті Науки. Там кросовер Nissan на “зебрі” збив 11-річну дівчинку.

За словами очевидців, одна з машин зупинилася перед пішохідним переходом, щоб пропустити дитини, а Nissan мчав по дорозі і не встиг загальмувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Школярку від удару відкинуло на кілька метрів. Її госпіталізували в лікарню без свідомості, стан важкий. Водій не тікав з місця аварії.

Вона йшла, було багато машин, а я чую такий гуркіт і бачу – дитина летить. А він вивернув, люди з-за паркану повибігали, такий гуркіт був “, – розповів очевидці.

Як повідомили свідки ДТП, дитина переходив дорогу по переходу. Nissan рухався в бік Центрального вокзалу на великій швидкості. Попереду нього автомобіль зупинився, щоб пропустити пішохода. Але як тільки дитина вийшла з-за рогу машини, то тут же був збитий джипом.

Дівчинка пролетіла більше п’яти метрів і впала на асфальт. Швидка допомога забрала її в лікарню, вона перебувала в тяжкому стані і не приходила до тями. Попередньо, у неї множинні переломи, в тому числі відкрита травма черепа.

Водій відмовився коментувати ситуацію. Він пересів в Toyota свого знайомого і очікував, поки закінчать роботу патрульні поліцейські. Слідчо-оперативна група розбирається в деталях події. За життя дівчинки борються лікарі, інформація про її стан уточнюється.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...