facebook

Троє хлопців вбили на Львівщині за борг четвертого (Відео)

У Жовкві на Львівщині сталося безпрецедентне вбивство – троє хлопців жорстоко вбили 17-річного Павла Арсентьєва, пише – Щоденний Львів.

Про це повідомила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» журналіст Вікторія Балицька, яка також розповіла: «24 квітня поліція знайла тіло юнака на подвірї одного із його товаришів. Троє нелюдів вбили його в підвалі будинку і закопали на городі. Фото закатованого тіла один з підозрюваних скинув знайомій. Та після деякого зволікання звернулася в поліцію».

Вікторія Балицька також зазначила: «Я припускаю, що Павла вбили з відома родичів, які тупо сиділи в хаті, коли його катували. І їхня провина в тому, що, власне, не пішли в поліцію! Якби вони пішли до відділку, то хлопець, може б, був живим. Тих родичів треба долучати до кримінального провадження як співучасників».

Журналіст також розповіла: «Що ми дізналися про життя вбитого Павла коли були в Жовкві? А те, що був нікому не потрібен в своїй сім’ї. От саме через це і загинув. Через «борг», який йому завинили його родичі, які мали б бути рідними і близькими».

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...