Categories: Історії

Поки мої батьки гарно заробляли, родичі про нас не забували. А в 14 років я залишилась сама, від мене відвернулись усі

Мої батьки завжди досить добре заробляли і у них водилися гроші. У нас в будинку було багато гостей. Мама і тато обоє з багатодітних сімей, тому і родичів у нас завжди було багато. Всі постійно зверталися по допомогу, в основному – фінансову.

 

 

Постійно просили в борг не маленькі суми грошей, а віддавати, ніколи не поспішали. Коли мені виповнилося 14 років, і мої батьки загuнyли в aвтoкaтacтрофі, і чомусь всі одразу зникли. Я залишилася зовсім одна.

Ніхто з родичів навіть і чути про мене не хотіли. Деяким я намагалася дзвонити, просити про допомогу, але в основному ці, так звані родичі, навіть не відповідали на мої дзвінки, просто не брали трубку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мене визначили в дитячий будинок. Де я постійно плакала, мені було дуже важко. На моє щастя, все ж, є хороші люди на землі. У нас біля будинку є магазин, і одна продавщиця з нього забрала мене з дитячого будинку. Вона була заміжня, і у них була дочка 5 років.

Ці люди мені абсолютно сторонні, але вони мене врятували і допомогли пережити все це пeкло. Як я дізналася пізніше, моя мама колись теж їм допомогла. У неї було добре серце. Так ось вона влаштувала чоловіка цієї продавщиці на хорошу, добре оплачувану роботу.

Коли були живі мої батьки, я вчилася в хорошому і дорогому ліцеї. Але у моїх прийомних мами і тата не було стільки грошей, і все ж вони твердо сказали, що я довчусь саме в цьому ліцеї. Щоночі я плакала в подушку. Мені було дуже шкода прийомних батьків.

Вони працювали вдень і вночі, без вихідних, намагалися заробити якомога більше грошей, щоб оплатити моє навчання, модно і красиво одягнути. Але ж у них була ще й своя дочка, яка теж багато в чому мала потребу.

Я ніколи ні про що не просила, а навіть навпаки пропонувала перевести мене в звичайну школу, але вони навідріз відмовилися. Просто відповідали, у тебе буде все добре, ось побачиш, і продовжували робити свою справу. З їхньою донькою ми стали як рідні, всюди і завжди були разом.

Мої прийомні батьки дали мені гарну освіту. Зараз я вже доросла, самостійна 25 річна дівчина. Влаштувалася на дуже хорошу роботу. І тепер я повністю себе забезпечую сама, і про маму з татом не забуваю.

Завжди їм допомагаю. Купила їм машину і дачу, щоб тепер вони могли відпочити. Також я оплачую навчання моєї молодшої улюбленої сестрички. Ці абсолютно сторонні мені люди, стали для мене рідними.

Набагато рідніші кожного з моїх численних родичів, які тепер почали самі мені дзвонити і запрошувати в гості. Але мені цього не потрібно, вони для мене чужі люди. На їхні запрошення я відповіла просто, щоб вони більше мене ніколи не турбували і взагалі забули про моє існування.

Може, звичайно, хтось і засудить мене за це, що може я не права. Але вони кинули мене в найважчий момент мого життя. А тепер ці люди мені теж не потрібні, як колись і я їм.

Мої батьки пишаються мною, радіють моїм успіхам, але всім цим я цілком і повністю зобов’язана тільки їм, це їхня заслуга, це вони мене поставили на ноги, подолавши стільки труднощів. Я їх дуже люблю. Спасибі їм величезне.

annashchesna

Recent Posts

Рашистські війська вже робили спроби захопити Сумщину

Рашистські війська вже робили спроби захопити Сумщину. Їм навіть це не вдалося. Але мешканці вирішили…

2 години ago

Батьки, увага: у школах почалася справжня “епідемія” – експерти б’ють на сполох

Що відбувається? У школі розпочалася справжня епідемія, що відбувається Багато батьків стикалися з тим, що…

5 години ago

“З 18 травня зміни мобілізації зачіплять цих чоловіків, ухилянтів почнуть карати жорсткими обмеженнями”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію набирає чинності 18 травня. З цього дня почнуть діяти нові правила…

6 години ago

“Пoтужнa грoзa сунe в цi oблaстi, нaвiть синoптики стривoжeнi прoгнoзoм”: куди прe мoрoз у -5 грaдусiв, дoщ i снiгoпaд?

Урожай деяких культур в Україні знаходиться під загрозою. Річ у тому, що найближчими днями очікуються…

7 години ago

Водіям – приготуватися: Порушників ПДР хочуть почати позбавляти прав – без Суду

Набрав 12 балів і – перездача? У МВС сподіваються, що в Україні на законодавчому рівні…

18 години ago

Україну накрила потужна магнітна буря після сильних спалахів на Сонці

Потужність цієї сильної магнітної бурі досягла майже восьмибального рівня. Україну накрила найсильніша магнітна буря місяця.…

19 години ago