facebook

В ІТАЛІЙЦІВ, ЯКІ ВОЮВАЛИ НА ДОНБАСІ, ВИЛУЧИЛИ РАКЕТУ

Поліція Італії вилучила бойову ракету класу “повітря-повітря” під час операції, під час якої було знайдено арсенал зброї і затримані особи, які брали участь у бойових діях на Донбасі.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на заяву поліції Турина.

“Розслідування почалося приблизно рік тому, коли поліцейський штаб у Турині почав стежити за деякими людьми, пов’язаними з політичними рухами ультраправих і які воювали в українському регіоні Донбас на боці сепаратистів”, – йдеться в заяві.

Зрештою поліції стало відомо, що один з підозрюваних незаконно зберігав арсенал зброї, у тому числі ракету класу “повітря-повітря” MATRA, яка стоїть на озброєнні Збройних сил Катару.

Арсенал був знайдений у провінції Павія. Поліцейські також вилучили 9 штурмових гвинтівок, кулемет Scorpion, 3 рушниці, 7 пістолетів, 20 багнетів, 306 частин вогнепальної зброї, 831 боєприпасів різного калібру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В результаті спецоперації затримано трьох осіб: колишнього інспектора італійської митниці й активіста ультраправої партії Forza Nuova 60-річного Фабіо дель Берджіоло, 51-річного італійця Фабіо Бернарді і 42-річного швейцарця Алессандро Монті.

Двоє останніх були залучені до схеми продажу ракети.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...