facebook

“Хочеться блювати”: Порошенко у дорогому светрі довів просту вчительку до сліз у поїзді (відео)

Колишній президент України Петро Порошенко ошелешив українців бесідою з простою вчителькою.

Напередодні лідер партії “Європейська солідарність” опублікував в Facebook відеозапис свого спілкування з вчителькою однієї з українських шкіл. Кандидат в депутати і проста громадянка зустрілися в вагоні.

Як сказано на сторінці колишнього президента, під час поїздки на Західну Україну він зустрів в поїзді InterCity за маршрутом “Київ – Львів” жінку. Вона виявилася вчителькою однієї зі шкіл Полтавської області. Українка підійшла до глави “Європейської солідарності”, що сидить на місці біля вікна поруч з чоловіком, який міг бути його охоронцем. Вона привітала політика і вклонилася. Від надмірних почуттів жінка навіть розплакалася.

Варто зазначити, що весь цей час Петро Порошенко не вставав зі свого місця. Він навіть потиснув співрозмовниці руку сидячи. Не дивлячись на це, українка почала активно дякувати колишнього президента. Вона представилася Валентиною і розповіла про свою роботу вчителькою в Андріївській школі в Полтавській області. Тільки побачивши сльози на очах співбесідниці, Петро Порошенко попросив свого супутника піднятися і встав сам. Наостанок, він сфотографувався з прихильницею.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Петро Порошенко їхав в поїзді, одягнувши дорогий светр від бренду Louis Vuitton. Він коштує близько 19 тисяч гривень. В такому одязі колишній гарант уже з’являвся на зустрічі з виборцями в березні.
Багато користувачів соціальної мережі обурилися ситуацією. Притому дісталося не тільки Петру Порошенко, але і полтавської вчительці. Коментатори засудили культ особистості, який деякі шанувальники створили на честь колишнього президента:

“Після таких роликів сильно нудить і хочеться блювати”; “Це злодій і бандит він весь у крові, ганьба!”; “Серйозно? Вона реально вклонилася, та ще й розплакалася? Яка мерзота. Сталін зі своїми шанувальниками напевно кусає лікті”; “Ще б на коліна стала”; “Як можна говорити, що ця скотина щось зробила для України, крім горя і сліз? 80% українців проголосували проти. Невже це нічого не означає. Ви коли-небудь бачили цього кнура в поїзді, на базарі, на дзвіниці або ще десь поряд з народом? Подивіться, як він коряжітся, щоб пролізти знову в у владу, при якій був 20 років і все обкрадав наш народ”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...