facebook

Молоді українці загинули в страшному дтп на Тернопільщині прямо перед весіллям

Трагедія сталася в одному із сіл, водій повністю заперечував свою провину

У селі Козлов (Козівський район, Тернопільська область) 4 жовтня приблизно о третій годині ночі сталася страшна ДТП, повідомляє Рoliteka. За інформацією прес-служби місцевого управління поліції, водій “BMW” збив на смерть двох 23-річних хлопців. Останні померли на місці події.

Трагедія сталася на перетині трьох вулиць в центрі Козлова. Троє друзів зупинилися на узбіччі за поворотом, повертаючись додому. Як розповів заступник селищної ради Юрій Луцишин одному з телеканалів, він прибув на місце ДТП і застав винуватця в поліцейському авто. Водій здавався дуже п’яним, так і вийшло – алкотест видав результат – 1.61 проміле

За неофіційною інформацією, швидкість авто досягала 120 км/год.

Однак водій свою провину заперечував. За його словами, він не помітив хлопців, адже було дуже темно, а вони нібито стояли посеред дороги. Третій хлопець, друг загиблих, травмувався, але дивом залишився живим, встигнувши відбігти. Потерпілий перебував у шоці, але зумів викликати правоохоронців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також Луцишин згадав, що тіла були понівечені й розірвані. Один хлопець лежав між опорами, а інший посеред дороги. Взуття одного із загиблих знайшли за 100 метрів від місця ДТП. Відомо, що обидва загиблих планували на наступний тиждень бути дружками на весіллі в сусідньому селі.

За словами місцевих жителів, вказаний водій не перший раз сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння.

У зв’язку з трагедиєю в селі скасували урочистості до Дня вчителя і оголосили траур. Місцеві жителі не можуть змиритися з втратою.

Слідство по статтю 286 частина 3 КК триває, на даний момент водій знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...