facebook

Негода в Україні: один загиблий, четверо поранених

Травмувалися люди в Херсоні, Кропивницькому, Івано-Франківську та Запоріжжі. Також одна людина загинула в Одесі. Ураган залишив без електрики 504 населених пункти в 12 областях.

У результаті негоди в Україні загинула одна людина і четверо травмовані. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що травмувалися люди в містах Херсон, Кропивницький, Івано-Франківськ та Запоріжжя. Також одна людина загинула в Одесі. Частково пошкоджено покрівлі 56 житлових будинків та 93 об’єктів соціально-побутової сфери в дев’яти областях: Одеській, Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Вінницькій, Івано-Франківській, Запорізькій, Тернопільській та Чернівецькій.

Підрозділами ДСНС здійснено 211 виїздів для надання допомоги населенню, прибрано 239 повалених дерев. Всього залучалось 774 особи особового складу та 208 одиниць техніки ДСНС.

Крім того, станом на сьогодні залишаються знеструмленими 504 населених пункти в 12 областях, а саме: Миколаївська – 147, Одеська – 124, Дніпропетровська – 69, Херсонська – 52, Запорізька 41, Донецька – 25, Полтавська – 11, Вінницька – 11, Сумська – 8, Кіровоградська – 8, Чернівецька – 5 і Луганська – 3. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також, за інформацією ДСНС, 25 лютого в Україні, крім північних областей, оголошено штормове попередження. Як зазначається, пориви вітру досягнуть 15-20 м/с.

24 лютого Україну накрила негода. У зв’язку з переміщенням активного циклону в країні були сильний вітер, опади у вигляді дощу і мокрого снігу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...