facebook

Богословська заявила, що Кернес відкупився від Авакова газовими вишками

Мер Харкова Геннадій Кернес знаходиться на своїй посаді, а не у в’язниці, тому що він відкупився від усіх, у тому числі і від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

69018

Про це заявила колишній народний депутат Інна Богословська в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Маленьку частину легального ринку з видобутку газу має Аваков і величезну кількість нелегального бізнесу, який ним контролюється через його друзів. В тому числі і народних депутатів. Це знають усі», – сказала Богословська.

Вона додала, що раніше у Авакова був конфлікт з Кернесом, а також колишнім головою Харківської облдержадміністрації і нинішнім народним депутатом від Опозиційного блоку Михайлом Добкіним.

«Коли він увійшов у конфлікт з Добкіним і Гепою (прізвисько Кернеса) частина вишок у нього забрали. Коли влада змінилася, йому віддали все й до того ж виплатили грошову компенсацію. Чому Гепа не сидить у в’язниці, де він повинен сидіти, а в кріслі мера? Він відкупився скрізь і перед усіма, в тому числі і перед Аваковим», – сказала Богословська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Аваков займає пост міністра внутрішніх справ з лютого 2014 року. У період з лютого 2005-го по лютий 2010 року він був головою Харківської облдержадміністрації.

Джерело – http://zik.ua

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...