facebook

Що потрібно робити, щоб листя часнику не жовтіло. Зберігаємо

Пожовтіле листя має ряд причин: не вистачає для розвитку поживних речовин, недостатній обмін кисню в кореневій системі, мало теплих та сонячних днів.

Коли на протязі деякого часу тримається холодна погода, а земля має низьку температуру, то рослини можуть страждати від нездатності засвоювати з ґрунту поживні речовини. Всі підгодівлі, які вносились заздалегідь, були розмиті дощем та снігом.

Що ж потрібно робити, щоб листя часнику не жовтіло:

-Проведіть неглибоке розпушування міжряддя та поміж стеблами часнику в рядку.

-Для проведення екстреного підживлення, згодяться невеликі дози мінеральних добрив: аміачної селітри та сечовини, розчиніть по 1 ст. л. на 10 літрів води та полийте часник по листу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

-Настоямиз коров’яком, пташиним послідом та іншою органікою, також можна підживити часник. Після цього настою, рослини швидко відновлять зелений колір листя.

-Друге підживлення проведіть через 10 днів. Складатись воно повинно з повного мінерального добрива із додаванням мікроелементів. Це можуть бути добрива, які добре розчиняються в воді. Їх використовуйте у суху погоду, а коли стоїть дощова погода, застосуйте гранульоване добриво.

За кожним кореневим підживленням не забувайте, обов’язково, розпушувати землю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...