facebook

Зеленський вимагає від Третьякової скласти з себе повноваження голови комітету ВР з питань соцполітики через висловлювання, – ЗМІ

В Офісі президента відреагували на висловлювання нардепа від “Слуги народу” Галини Третьякової про “дітей низької якості”. Про це повідомляє Telegram-канал “Резидент” з посиланням на власне джерело в Офісі президента.

За даними журналістів, президент Володимир Зеленський вимагає від Третьякової принести офіційні вибачення, уточнивши, що висловлювання про “дітей низької якості” і “стерилізації жінок без вищої освіти” є її персональною позицією.

Також, за словами джерела ЗМІ, президент вимагає від Третьякової скласти з себе повноваження голови комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Новини за темою: Кацман: “Слуги народу” втрачають підтримку через свої “турбоскандали”

Нагадаємо, народний депутат фракції “Слуги народу”, голова комітету соціальної політики та захисту прав ветеранів Верховної Ради Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти низької якості, і завела мову про стерилізацію громадян без працевлаштування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З огляду на це постійна комісія Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків вимагає відставки нардепа.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...