facebook

Усик проти Джошуа: опубліковано офіційний проморолик до чемпіонського супербою

Поєдинок відбудеться 25 вересня в Лондоні.

Телеканал Sky Sports випустив офіційний проморолик до поєдинку між українським боксером Олександром Усиком і володарем титулів WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа.

Відео до бою в Instagram опублікував чемпіон за чотирма версіями.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Публикация от Anthony Joshua (@anthonyjoshua)

“Крок вперед, і жодного в бік”, – підписав ролик Ентоні.

Усик є обов’язковим претендентом на пояс WBO, яким володіє Джошуа. Ей Джей повинен був захищати титул у бою з Олександром, однак відклав поєдинок з українцем, щоб побитися зі своїм співвітчизником Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Бій між британськими чемпіонами намітили на 14 серпня в Саудівській Аравії. Однак суд зобов’язав Ф’юрі провести третій поєдинок з американцем Деонтеєм Вайлдером. Пізніше WBO анонсувала титульний поєдинок між Джошуа і Усиком.

Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов’язкового претендента на пояс WBO. Олександр виграв всі свої 18 боїв у кар’єрі, два з них він провів у суперважкій вазі.
На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 – нокаутом) у професіоналах за однієї поразки. В останньому бою у грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...