facebook

На Франківщині викрили наркодилерку зі спільником (ФОТО)

40-річна мешканка Прикарпатитя налагодила канал збуту наркотичних речовин, правопорушницю затримали.
Посилається Голос-Інфо на поліцію.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно з коломийськими поліцейськими та кінологами задокументували злочинну діяльність наркозбувачів.
Слідчі дії здійснювались під процесуальним керівництвом Коломийської окружної прокуратури.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці встановили, що зловмисники налагодили схему збуту наркотичних речовин на території Прикарпаття. Йдеться про макову соломку та концентрат із неї – опій ацетильований.
Поліціянти провели ряд санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів та вилучили декілька кілограмів макової соломки, гроші, а також концентрат. Вилучене направлено на проведення низки необхідних експертиз.

Зловмисницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України за вчинення злочинів, які передбачені ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Слідчі повідомили про підозру їй і невдовзі суд обере запобіжний захід. Відносно 39-річного спільника тривають слідчі дії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...