facebook

За Україну треба бути готовим вбивати, зброї в нас із запасом, – Мухарський

Актор, музикант і телеведучий Антін Мухарський заявив, що Збройні сили України, підкріплені потужною зброєю Заходу, готові відбити атаки та протистояти супротивнику. За його словами, за Батьківщину “не потрібно вмирати – за неї потрібно бути готовим вбивати”.

Про це 53-річний артист розповів в інтерв’ю Gazeta.ua. Зірка додав, що сам він “усно” записався до лав територіальної оборони, ще з часів армії має навички виживання й теж готовий “вбивати ворогів”. Проте, як висловився актор, він приносить більше користі в ідеологічному полі та “вибрав шлях снайпера української культури”.

Щодо глобального протистояння, то Захід, на думку Мухарського, “обіграв [Володимира] Путіна в інформаційній війні”.

“Вдали, що вони дуже його бояться, панікують… Щоб стримати – треба прискорити надання Україні оборонної летальної зброї. Хлопці, які отримали “Джевеліни”, “Стингери”, англійські системи, кажуть, що як тільки почнеться наземна операція – вона там же закінчиться. Кількість зброї, здатної знищувати наземну атаку супротивника, у нас навіть із запасом”, – вважає артист.

Своє неформальне приєднання до бійців тероборони він пояснив тим, що не любить бюрократію в будь-яких проявах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А тероборона в мене тут під боком – за 30 км від дому Марусин полігон (полігон поблизу столиці України, створений координаторкою “Правого сектора” Київської області Марусею Звіробій та її бійцями. – Ред.)”, – зазначив актор.

Він запевняє, що йому не потрібні навчання, бо пам’ятає основні навички ще з часів, коли служив в армії. “Знаю, що робити, щоб забезпечити себе. Де взяти воду, як приготувати з нічого смачний бульйон. Вмію ставити джгути, зупиняти кровотечу. Дружина проходила вишкіл первинної медичної освіти”, – пояснив Мухарський.

Актор назвав себе “снайпером” у культурі та сказав, що працює на благо ідеології. “Вибрав шлях снайпера української культури. І точково адресно знищую певних своїх ворогів”, – заявив він.

Мухарський упевнений: “За Україну не треба вмирати – за неї треба бути готовим убивати”. До цього, на його думку, треба готуватись.

“Я це відрефлексував на Майдані. Якщо побачу м*скаля в прицілі своєї гвинтівки, то натисну на гачок. Це ворог, який прийшов убити мене. Маю першим натиснути на гачок”, – сказав артист.

Коротко про зірку:

Антон Дмитрович Мухарський (псевдо Антін Мухарський, Орест Лютий) народився 14 листопада 1968 року в Києві. Він є актором театру та кіно, письменником, музикантом, громадським діячем. Був заступником міністра культури.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...