facebook

У Путіна брешуть про купівлю дронів-камікадзе в Ірану: “Не маємо такої інформації”

Пєсков радить ставити усі запитання Міноборони.

У Кремлі брешуть, мовляв, не мають інформації про купівлю Росією іранських дронів-камікадзе, які атакують різні міста в Україні.

Про це заявив речник російського президент-диктатора Дмитро Пєсков, пишуть засоби масової пропаганди.

За його словами, усі запитання можна поставити Міноборони РФ.

“Ні, ми не маємо такої інформації. Використовується російська техніка. Ви знаєте про це. З російськими найменуваннями. Всі інші запитання можна адресувати до Міноборони”, – відповів Пєсков на запитання журналістів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Іранські дрони на озброєнні РФ
Тегеран доправив до Російської Федерації від 300 до кількох тисяч дронів-камікадзе. Втім, Іран вперто заперечує це. Своєю чергою, в США звинувачують країну у брехні.

З’явилася інформація, що інструктори з Ірану допомагають росіянам запускати дрони з тимчасово окупованих Криму та Херсонщини.

Останнім часм російська армія активно застосовує дрони іранського виробництва. Саме через застосування безпілотникв повітряні тривоги в Україні можуть тривати довше, бо дрони-камікадзе довго летять та можуть змінювати свій маршрут.

Американські аналітики вважають: масованими атаками дронами окупанти намагаються створити психологічний вплив. Адже такі удари можуть завдати великої шкоди цивільній інфраструктурі, вбити та поранити багато людей. Втім, вони не створюють значущих військових ефектів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...