facebook

Поліція геть: дитина благала відпустити тата, але чоловіка з дитиною все одно затримали.(ВІДЕО)

У поліції кажуть, що чоловік поводився зухвало та агресивно, погрожував вдарити правоохоронця та на зауваження не реагував.

У Києві на станції метро “Звіринецька” поліція затримала чоловіка з дитиною.

Дівчинка плакала та просила відпустити тата.

Судячи з відео, поширеного столичними Telegram-каналами, затримання проводилось доволі жорстко.

Водночас у поліції Києва кажуть, що чоловік поводився зухвало та агресивно, погрожував вдарити правоохоронця та на зауваження не реагував.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Під час несення служби на вказаній станції до заступника командира взводу № 2 управління поліції у метрополітені Олександа Кушніра підійшов незнайомець з дитиною, почав агресивно поводитись та висловлювався нецензурною лайкою. На вимогу пред’явити документи, що посвідчують особу пасажира, та оглянути вміст наплічника, чоловік категорично відмовився, почав нишпорити у кишенях, тож оцінюючи ризики для оточуючих і дитини поліцейський затримав незнайомця”, – розповіли у поліції.

У відділі комунікації поліції Києва додали, що з дівчинкою постійно перебувала ювенальна поліцейська, яка заспокоїла малечу та підтримувала її увесь цей час.

“На киянина, 1968 року народження, правоохоронці склали адмінматеріали за ст. 173 – дрібне хуліганство та 185 – злісна непокора законному розпорядженню поліцейського Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відомо, що раніше чоловік притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 – вчинення домашнього насильства”, – додали у столичній поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...