facebook

Приносять бідність та хвороби: речі, які не можна тримати в будинку

Краще позбавтеся їх

Згідно з фольклором, хороші та погані події в житті залежать від різних факторів. Наприклад, добробут приходить у будинок, коли гроші справляються з обережністю та увагою. А якщо в сім’ї часто виникають конфлікти та злидні, то слід шукати джерело негативної енергії в будинку. Про це повідомляє “ПроГроші”.

Розповідаємо, які предмети у вашій оселі поглинають всю позитивну енергію.

Експерти радять не залишати поганих подій напризволяще. Якщо члени вашої родини постійно хворіють, ви зазнаєте невдач у різних сферах життя, а сварки постійно супроводжують вашу сім’ю, то це ознака того, що варто позбавитися предметів, що призводять до таких неприємностей.

Засохлі квіти

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Квіти часто стають невіднятним атрибутом свят. Їх дарують різні особливі випадки. І в цьому немає нічого поганого, оскільки букети, як правило, притягують позитивну енергію.

Однак зберігати квіти, коли вони вже зів’яли, не найкраща ідея. І навіть якщо у вас немає часу на повне прибирання, краще просто позбутися букета, оскільки він приверне невдачі та хвороби. Тому намагайтеся позбавлятися таких подарунків відразу, як тільки вони втрачають свій пристойний вигляд.

Кучеряві рослини

Вони не так приносять у будинок погану енергію, як роблять життя безладним і нестабільним:

постійні зміни у роботі;
розриви та возз’єднання у відносинах;
втрати особистих речей;
регулярні запізнення, включаючи важливі зустрічі тощо.
Кучеряві рослини роблять життя заплутаним і непередбачуваним. Щоб відновити гармонію в будинку, краще видалити рослину, наприклад, працювати.

Подарунки від неприємних людей

Якщо у вас є подарунки від людей, з якими у вас немає хороших стосунків, то краще позбутися їх. Вважається, такі подарунки приносять невдачі. Щобільше, вони можуть бути наповнені негативною енергією від самого початку, тому що людина відчувала негативні емоції, коли вибирала, купувала і дарувала вам подарунок.

Також не рекомендується зберігати вдома подарунки від людей, з якими у вас були погані стосунки. Наприклад, якщо нещодавно ви розірвали дружбу або стосунки з партнером, а нещодавно вам щось дарували, то краще також позбутися цих речей.

Старі фотографії

Згідно з фольклором, фотографії зберігають енергію людини на десятиліття, і вона не завжди є позитивною. Щобільше, ця енергія легко передається іншим людям, що також не є добрим фактом. Тому такі спогади можуть призвести до проблем зі здоров’ям та фінансових труднощів.

Деякі фахівці рекомендують спалювати непотрібні фотографії, але це досить радикальне рішення. Тому краще просто перекласти їх у далеку скриньку і сховати якнайдалі. Більш сучасна порада – зберігати фотографії на сучасних носіях, а старі фотографії справді утилізувати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...