facebook

Актора Антона Єльчина задавив насмерть власний автомобіль

На відомого американського актора російського походження Антона Єльчина наїхав власний автомобіль. Результат виявився трагічним: 27-річна зірка померла, затиснута між автівкою та поштовою скринькою.

8df7b73a7820f4aef47864f2a6c5fccf1466371334

Про це повідомляє видання TMZ, передає «Преса України».

В неділю, 19 червня, в Каліфорнії сталося неймовірне ДТП: відомого голлівудського актора  Антона Єльчина задавив насмерть власний автомобіль.

Повідомляється, що тривогу забили його друзі, коли Єльчин не прибув на заплановані з ними зустріч. Вони приїхали до його будинку, де й застали страшну картину.

Поліцейські, які прибули на виклик, застали машину із увімкненим двигуном та нейтральною передачею перемикача. Автомобіль скотився з крутої гірки  поруч з будинком та причавив актора. Версію вбивства правоохоронці відразу відкинули.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слід зазначити, що Антон Єльчин народився в Ленінграді в родині фігуристів Віктора Єльчина та Ірини Коріною. Разом з сім’єю переїхав до США в 1989 році. У свої 27 років знявся у 40 фільмах.

Актор зіграв у таких стрічках як «Альфа Дог», «Термінатор: Та прийде рятівник», «Нью-Йорк, я люблю тебе» та багатьох інших. Єльчин також відомий за роллю Павла Чехова в фільмах «Зоряний шлях» і «Стартрек: Відплата».

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...