Categories: Історії

Як дівчина відучила хлопця пити: цікавий спосіб

Був час, коли я жив в квартирі, де окрім мене була ще й молода пара. Хлопець і його дівчина пережили досить неприємний момент в своєму житті і молодий чоловік почав постійно випивати.

Особливістю його поведінки в нетверезому стані були постійні скандали. Коли ж наставав ранок, і він трезвів, то не міг згадати, що було у нього напередодні.

Для дівчини це було справжнім стражданням. Однак виправити становище, що склалося речей вона не могла. Минуло ще трохи часу і дівчина, нарешті, знайшла спосіб.

Тоді серед представниць прекрасної половини були в популярності маски у вигляді плівок. Їх передбачалося наносити на шкірний покрив. Після цього він остигав, і потім їх передбачалося знімати як плівку.

Коли сусід, в який вже раз прийшов додому в нетверезому стані то знову вибухнув скандал. Покричавши на свою дівчину, що називається для профілактики, він швидко заснув.

Його друга половина тим часом не розгубилася і змастила його шкіру товстим шаром такої маски. Минув деякий час, і нанесена маска висохла. Після цього дівчина почала процедуру зняття маски.

Зрозуміти наскільки неприємні відчуття виникають в такий момент, можуть тільки ті, хто користувався таким препаратом. У даній ситуації шар був дуже товстим і руху дівчата не носили при цьому обережного характеру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В кінцевому рахунку, хлопець почав відчувати досить сильні больові відчуття і прокинувся від сну відкривши очі. Потім він сильно злякався, побачивши картини, як його половина просто знімає з нього шкіру.

Прозорість маски робила цю картину повністю реалістичною, і відрізнити препарат від справжньої шкіри здавалося неможливим.

Хлопець був переляканий, а дівчина з незворушним спокоєм пояснювала, що це нормальний процес при великому споживанні алкоголю.

Просто знімається шкірний покрив, а потім при продовженні пияцтва буде вже і відшаровуватися підшкірна тканина.

Бідний хлопець швидко знайшов дзеркало і побачив палаюче обличчя. Це залишило в його пам’яті незгладимий слід, і тепер він, і думати не хоче про вживання алкоголю.

annashchesna

Recent Posts

Життя водіям серйозно спростять: Рада готує революцію у розмитненні авто – чого чекати

В Україні прийнято законопроект №10380, який пропонує революційні зміни у процесі розмитнення автомобілів. Відповідно до…

1 годину ago

Це жах: п’яні ТЦКашники “викрали” волонтера – вже відправляють на службу

Рано-вранці повертався з Польщі волонтер ГО "Порятунок тварин Харків". Його місія полягала у тому, щоб…

6 години ago

Машини вже почали конфіскувати назавжди: українці вже випробували нові правила

У водіїв вже вилучають авто У Польщі з 14 березня 2024 року почали діяти правила,…

8 години ago

МОН назвало дату літніх канікул у школярів в Україні

Міністерство освіти України подовжило навчальний рік у школах на один місяць. Літні канікули розпочнуться з…

11 години ago

Кінець війни в Україні: залишилося два дні – стартують мирні переговори, подробиці

Чого від них чекати За три дні розпочнуться мирні переговори щодо припинення війни росії проти…

12 години ago

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається.

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається. Погода в Україні буде…

14 години ago