Українська зірка і тренер проекту “Голос країни” Тіна Кароль вперше розповіла, що наважилася відправити восьмирічного сина Веніаміна навчатися закордон, йдеться у “Світському житті”.

385723170

Так, останній рік хлопчик перебуває у Великій Британії, де навчається у школі. За словами Кароль, її батьки були проти такого рішення зіркової доньки.

Всі крутили біля скроні і вважали, що я збожеволіла. Всупереч батькам і усім, я зробила це. Ми щасливі. Ми деколи розлучаємося,  але зараз я живу на дві країни – між Великою Британією і Україною, – поділилася Тіна.

 

Кароль зауважила, що Веніамін одразу пішов навчатися у другий клас і зараз вже у третьому. Зіркова мама похизувалася, що за рік син чудово вписався в англомовний колектив.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Там наших діток немає – ніяких українців, слов’ян, росіян. Я свідомо обрала таку школу, – наголосила зірка.

Окрім того розповіла Тіна й про родину, у якій мешкає її син.

“Це доля. Я хочу подякувати пані Надії та пану Роману, цій сім’ї за те, що вони вкладають у нього свою любов та душу. І Вєня в цій українській сім’ї бездоганно вивчив українську мову. В Києві є проблема з цим. Для мене було дуже важливо, щоб він жив в українській сім’ї. В гуртожиток я його не хотіла здавати. Ця родина – це не просто родина з України. Вони несуть Україну, вони несуть патріотизм. Вєня ходить до українського клубу, в якому він танцює український гопак з шаблею. Він співає українських пісень. Надзвичайно щаслива, що так сталося. Він там пізнав українську культуру більше, ніж в Україні”, – розговорилася Кароль.