facebook

Степаненко: Я поважаю Динамо й нікого не хотів принижувати

crop

   Напередодні матчу зі Севільєю півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко пояснив, навіщо поцілував логотип свого клубу перед ультрас Динамо на Арені Львів, що викликало масову бійку між футболістами і небувалий скандал.

   Зокрема футболіст зазначив, що не хотів нікого образити й дуже поважає Динамо, і його вболівальників: – Вказуючи на емблему я хотів показати, що гордий за клуб і люблю його. Якщо б це сталося на нашій половині поля, то я б нашим уболівальникам показав цю емблему. Подивіться матч зі Севільєю. Коли я забив, то точно так само показав. Коли грав за збірну України в Одесі на стадіоні Чорноморець, то був такий же знак з моєї сторони.

   Я не хотів когось спровокувати або принизити. Ні клуб, ні вболівальників – вони ж на результат взагалі ніяк не впливають. Якщо б я хотів когось спровокувати, то робив би це на полі – бив нишком або обзивав. От і все. Мене неправильно зрозуміли.

   Також півзахисник додав, що ніхто з представників київського клубу до нього не дзвонив і ніяких вибачень не приносив, в тому числі й головний грубіян Андрій Ярмоленко: –

   Я не спілкувався, ніхто не дзвонив. Ще раз хочу поставити жирну крапку, тому що не хочу про це говорити. Зараз багато говорять, що це була спланована провокація. Як ви думаєте, я сиджу перед грою і думаю, як мені спровокувати або, не дай Бог, принизити клуб або вболівальників Динамо, який я дуже сильно поважаю?, – резюмував Степаненко в інтерв’ю Обозревателю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джерело: fakty.ictv.ua

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...